Hoe werkt het?

Wat is Blind Boxed Art?

Blind Boxed Art is een webshop waar je maar één product kunt kopen. Op de site Blind Boxed Art word je verleid om ‘blind’ een kunstwerk te kopen. De kunst op Blind Boxed Art is figuratief en modern; ieder kunstwerk wordt met passie handgemaakt door Jerry van der Bol. Dat maakt elk schilderij, met een afmeting van 20×20 centimeter, uniek. Een kunstwerk kost standaard 27,50 euro (inclusief verzendkosten).

Bekijk ons filmpje en je weet gelijk hoe het werkt!

Bestel je een Blind Boxed Art, dan weet je van te voren niet welk soort schilderij je krijgt. Dat is de verrassing! De enige keuze die wij jou geven. zit ‘m in de typering. Zo kun je kiezen uit een ‘alle leeftijden’-, een ‘16+’- of een ‘maakt niet uit’ -versie. Wij voegen iedere week nieuwe schilderijen aan de collectie toe. Daarnaast werken we met special editions van bekende kunstenaars die in opdracht van ons werk aanleveren.

Wat voor kunst kun je verwachten?

Als je op Blind Boxed Art terecht bent gekomen, word je zowel door Blind Boxed Art als onze klanten geïnspireerd. Klik hier voor onze inspiratiepagina en hier voor wat onze klanten ervan vinden.

Vind jij de kunst tof en durf je de verrassing aan? Bestel dan hier een Blind Boxed Art. We werken met een solide webshop en betaling vindt plaats via IDEAL.


Spannend en leuk? Ja!

Je weet niet welk kunstwerk je koopt, dat is de verrassing. Wij kiezen voor jou en het werk kan binnen drie werkdagen aan je muur hangen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want het verrassingspakket past gewoon door de brievenbus. Wij willen mensen blij maken en verrassen met onze betaalbare kunst. En maak je geen zorgen, want als je niet blij bent met je aankoop, dan mag je het altijd ruilen. Durf jij je verrassing aan te gaan?

Waarom Blind Boxed Art?

Waarom zou je kiezen voor Blind Boxed Art? Heel simpel: omdat kunst een visueel feestje is, omdat iedereen blij wordt van kado’s en verrassingen, zowel de gever als de ontvanger, en natuurlijk omdat je een uniek en handgemaakt kunstwerk koopt dat betaalbaar is. Jij hoeft niet te kiezen, dat doen wij. En ‘last but not least’; omdat wij vinden dat kunst voor iedereen is.  Wij willen je inspireren en wie weet word jij zo nog eens een echte kunstverzamelaar.

Je wilt natuurlijk met iedereen delen dat je een echte ‘Jerry’ hebt gekocht en wij willen heel graag weten wat je van het kunstwerk vindt. We vragen je daarom jouw ervaring met Blind Boxed Art te delen door een foto met een kort bericht op onze website te plaatsen.

Blind Boxed Art inspireert mensen om hun leven voorgoed mooier te maken met betaalbare kunst en maakt het mogelijk om kunst te verzamelen: “We art your world.