Blind Boxed Art doet mee aan de Accenture Innovation Awards 2013

Accenture innovation awards 2013

Stem Blind Boxed Art naar de overwinning via www.innovation-awards.nl 

 

Stemmen voor Publieksprijs

Sinds kort staat ons concept ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2013. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft Blind Boxed Art zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig. Op 8 november 2013 wordt de zevende editie van de Accenture Innovation Awards gehouden en bekent gemaakt of we hebben gewonnen.

Het is nu mogelijk om stemmen uit te brengen via de website Dit kan door te stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook- knoppen.

Er kan gestemd worden op favoriete concepten in vijf sectoren: Communications, Media & Technology, Financial Services, Energy & Chemicals, Health & Public Service en Consumer Goods & Services.

Over de Innovation Awards

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

De Groene Tulp is één industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken.