De Blind Boxed Art collectie

Blind Boxed Art collage - copyright Blind Boxed Art

Jerry van der Bol is de kunstenaar achter het werk wat je krijgt als je een Blind Boxed Art besteld. Hij  maakt dagelijks nieuw werk voor de Blind Boxed Art collectie. Dat doet hij vanuit zijn atelier in DOAS en werkt met verschillende materialen zoals acrylkrijt, spuitverf, acrylverf op canvas.
Niet alleen voor Blind Boxed Art, maar ook in opdracht van bedrijven en particulieren maakt hij kunstwerken. Kijk maar eens op JerryVanDerBolArtist.

Om een indruk te krijgen wat er zoal in de Blind Boxed Art collectie zit, plaatsen wij regelmatig nieuw werk op de inspiratiepagina. Daar krijg je een indruk wat voor type werk je kunt verwachten. We laten je ook zien wat je kunt doen met meerdere schilderijen. Door ze naast elkaar op te hangen krijg je een mooie collage van het werk en kun je daarmee oneindig variëren. Niet alleen van plaats maar ook van vorm.

Nog leuker is om de pagina “Wat vinden onze klanten” te bezoeken. Klanten die Blind Boxed Art kochten posten het kunstwerk wat zij hebben ontvangen en vertellen ze erbij hoe ze het kunstwerk vinden. Mocht je een Blind Boxed Art bestellen, dan vinden wij het leuk als je ons verteld wat je van je kunstwerk vindt en is jouw kunstwerk inspiratie voor onze klanten.