Kunstenaar Pieter Zandvliet maakt exclusief werk voor Blind Boxed Art

De zes kunstwerken van kunstenaar Pieter Zandvliet voor Blind Boxed Art Special Edition die je 'blind' kan bestellen.

Blind Boxed Art komt met bijzondere special editions

Zwolle, 3 september 2013 – Blind Boxed Art is een samenwerking aangegaan met kunstenaars die speciaal voor Blind Boxed Art werk maken. De eerste kunstenaar die zijn werk aan de collectie toevoegt is Pieter Zandvliet.

“Wij zijn er supertrots op dat wij exclusief werk van Pieter Zandvliet deze maand als special edition aan onze collectie mogen toevoegen”, vertelt Gooitske Zijlstra, samen met kunstenaar Jerry van der Bol bedenker van Blind Boxed Art. “Hij is de eerste gastkunstenaar die wij voor de special editions hebben geselecteerd. Zijn werk past bij ons en bij onze standaardcollectie.”

 

Uniek en exclusief

De kunstwerken van Pieter Zandvliet hebben hetzelfde formaat als de standaardcollectie van Blind Boxed Art, namelijk 20 x 20 centimeter. Zijn werken verschijnen in een beperkte oplage van zes en zijn net als de standaard collectie ‘blind’ in de webshop te bestellen. De prijzen van de speciale kunstwerken wijken, in overleg met de kunstenaar, af van de werken uit de standaard collectie. Zijlstra: “Kunstliefhebbers die verrast willen worden breiden hun Blind Boxed art-collectie nu eenvoudig uit met het toffe werk van Zandvliet. Hiermee heb je gegarandeerd iets unieks en exclusiefs aan de muur!”

De zes kunstwerken van kunstenaar Pieter Zandvliet voor Blind Boxed Art Special Edition .

De zes kunstwerken van kunstenaar Pieter Zandvliet voor Blind Boxed Art Special Edition .

 

Over Pieter Zandvliet

Kunstenaar Pieter Zandvliet wordt op 14 april in 1969 te Leiden geboren. Al een aantal jaren woont en werkt Pieter met plezier in Nieuwleusen (Overijssel). Kenmerkend voor zijn werk zijn de dikke zwarte lijnen (outlines), contrasterende kleuren en fijne figuratieve figuurtjes binnen het kader van de gevormde dikke lijnen. Juist ja, de figuurtjes die je mist als je te snel wegkijkt. Een werk toont honderden fragmenten, waarbij werkelijkheid en fictie door elkaar heen lopen. Hij begint bij elk werk aan een nieuwe reis, zowel voor hem als voor de kijker. Je reist door zijn werk een stukje met hem mee en heeft elk figuur bij hem zijn eigen verhaal.

 

Over Blind Boxed Art 

Kunst is voor iedereen; het maakt de wereld een beetje mooier. Maar voor welke soort kunst kies je? No worries! Blind Boxed Art kiest voor jou. Wij verleiden jou om blind een uniek, handgemaakt en betaalbaar kunstwerk te kopen. Blind Boxed Art is een concept van kunstenaar Jerry van der Bol en concept(be)denker Gooitske Zijlstra van gooitz.

Voor vragen en suggesties: info@blindboxedart.nl  volg ons op https://www.facebook.com/blindBoxedArt en https://twitter.com/blindBoxedArt  

Er zijn in totaal zes kunstwerken van Pieter Zandvliet beschikbaar.

Bezoek Pieters Zandvliet’s Art World en volg zijn fanpage op Facebook.