Making of Blind Boxed Art promotie video

Blind Boxed Art promotievideo

Blind Boxed Art wil de wereld een beetje mooiere maken. Mensen inspireren en verleiden blind kunst te kopen, niet alleen voor jezelf maar ook als kado voor iemand anders.
Kortom we willen kunst toegankelijk maken voor een groter publiek.

Naast de inspiratie die je op de website vindt, wilden de bedenkers van Blind Boxed Art, Jerry van der Bol en Gooitske Zijlstra, graag een video maken waar in een situatie wordt verteld hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Omdat beeld meer zegt dan woorden, hebben de bedenkers van Blind Boxed Art eind april contact gezocht met creatief Iskandar Bwefar. Na een korte brainstorm heeft hij op basis van onze input een situatie bedacht waar de klant centraal wordt gesteld.

Op 18 mei was het zo ver. Op die dag heeft de Blind Boxed Art promotievideo shoot plaatsgevonden, geregisseerd en gefilmd door Iskandar Bwefar. In samenwerking met vijf figuranten, Roelien en Marco Lips van Scapa die de ruimte beschikbaar hebben gesteld en Jerry van der Bol en Gooitske Zijlstra van Blind Boxed Art is de promotievideo tot stand gekomen.

De video vertelt het verhaal van Blind Boxed Art, waarbij de consument centraal staat. De video wordt deze week afgemonteerd en binnenkort online gezet op deze site. Klik hier voor de foto’s van de making of op onze fanpage.