Over ons

Blind Boxed Art is een concept van kunstenaar Jerry van der Bol en concept(be)denker Gooitske Zijlstra van gooitz.

Dit creatieve duo heeft de handen ineengeslagen en op basis van een aantal inzichten het idee tot een kloppend concept gemaakt. Het concept is gevangen in een webshop en bestaat uit één product: Blind Boxed Art.

Er zijn heel veel mensen die van kunst houden, omdat kunst een visueel feestje is en je blij maakt. Iedereen, jong en oud, houdt van verrassingen.

Met Blind Boxed Art willen willen de bedenkers de wereld een beetje mooier maken en zoveel mogelijk mensen verrassen met kunst. En hoe leuk is het om een kado uit te pakken of te geven? Wie wil nu niet worden verrast met kunst?

De bedenkers weten ook hoe lastig het soms is om te kiezen, omdat het aanbod vaak groot is. Daarom kiest Blind Boxed Art voor jou en verrast je met unieke en handgemaakte schilderijen van 20×20 cm voor 27,50 euro. Dat is spannend én leuk!

Ook willen de bedenkers je op ideeën brengen, hoe en waar je Blind Boxed Art kunt ophangen. Kunst op Blind Boxed Art is voor iedereen en betaalbaar. Wie weet wordt jij wij wel een kunstverzamelaar.

 

Durf jij je te laten verrassen? Of wil je iemand anders verrassen? BESTEL dan NU jou eigen BLIND BOXED ART

Blind Boxed Art “We art your world”