Wat vinden onze klanten

Blind Boxed Art vindt het belangrijk om te weten of de fans blij zijn met het ontvangen kunstwerk, daarom bieden we de mogelijkheid om dat te delen op onze website. Ook als ze minder blij zijn willen we dat graag weten, want dan kunnen we ervoor zorgen dat daar wat aan wordt gedaan.

Het is tevens inspiratie voor nieuwe klanten, want op deze pagina zie je wat voor werk er al is verkocht en krijg je een idee van de stijl. En kunnen mensen die al wat hebben gekocht de nieuwe klanten inspireren! Wij willen de wereld een stukje mooier maken, kunst is tenslotte een visueel feestje en jij bent uitgenodigd!

Hiermee kunnen wij ook laten zien wat voor werk er is gemaakt en wat voor stijl je kunt verwachten als je een Blind Boxed Art besteld. Wie kunnen jullie nog beter inspireren? Precies onze fans! Want zij kochten een Blind Boxed Art en hebbenzich laten verrassen.
Daarom vinden wij het heel tof als je jouw Blind Boxed Art direct wilt posten op onze site en verteld wat je ervan vindt.

Je kunt hier een foto van het werk mét een review posten en wordt jouw Blind Boxed Art inspiratie voor de bezoekers van onze site! Daar worden wij weer blij van!

Alvast bedankt voor je post en we hopen je nog eens te mogen verrassen!

 1. Pim zegt:

  Auto’s, billen en veel tekst…that’s me!
  Thanx!

  P.s. Mooi werk in Baut(amsterdam)buurman!

 2. Ellen ten Koppel zegt:

  Het was gewoon spannend om de doos open te maken. Je weet wat er in zit maar eigenlijk ook niet! Ik ben zeer blij met mijn schilderij,past precies bij mij!

 3. marTin zegt:

  Van de schilderijtjes wordt je helemaal vrolijk.

 4. Feije zegt:

  Heel leuk om deze kunstwerkjes in de brievenbus te krijgen. Ben er erg blij mee, volgen vast meer!

 5. Lieuwe Krol zegt:

  Wat leuk! Vandaag vond ik mijn eerste Blind Boxed Art in de brievenbus. Twee kunststukjes van Jerry van der Bol. Ik ga ze snel een mooi plaatsje op kantoor geven ;-)

Geef een reactie

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.