Wat vinden onze klanten

Blind Boxed Art vindt het belangrijk om te weten of de fans blij zijn met het ontvangen kunstwerk, daarom bieden we de mogelijkheid om dat te delen op onze website. Ook als ze minder blij zijn willen we dat graag weten, want dan kunnen we ervoor zorgen dat daar wat aan wordt gedaan.

Het is tevens inspiratie voor nieuwe klanten, want op deze pagina zie je wat voor werk er al is verkocht en krijg je een idee van de stijl. En kunnen mensen die al wat hebben gekocht de nieuwe klanten inspireren! Wij willen de wereld een stukje mooier maken, kunst is tenslotte een visueel feestje en jij bent uitgenodigd!

Hiermee kunnen wij ook laten zien wat voor werk er is gemaakt en wat voor stijl je kunt verwachten als je een Blind Boxed Art besteld. Wie kunnen jullie nog beter inspireren? Precies onze fans! Want zij kochten een Blind Boxed Art en hebbenzich laten verrassen.
Daarom vinden wij het heel tof als je jouw Blind Boxed Art direct wilt posten op onze site en verteld wat je ervan vindt.

Je kunt hier een foto van het werk mét een review posten en wordt jouw Blind Boxed Art inspiratie voor de bezoekers van onze site! Daar worden wij weer blij van!

Alvast bedankt voor je post en we hopen je nog eens te mogen verrassen!

 1. marianne & Loek zegt:

  Dit is ons mini museumpje, van Blind Box Art en expositie paneeltjes, in een door Loek zelf gemaakt. art rekje.
  Wij zijn er trots en blij mee. Nog twee lege vakjes maar die komen ook wel vol! TOP!

 2. bba zegt:

  Wauw, wat leuk! Wij vinden jullie foto geweldig! Gefeliciteerd met jullie moeder!
  Bedankt voor jullie reactie en wij blijven verrassen;-)

 3. Marcel zegt:

  10 seconden hebben we het volgehouden om niet al stiekem te gaan kijken…….nog niet jarig, maar mama vindt ze geweldig !! Net besloten dat 3 te weinig is voor de muur die we willen volhangen dus dat wordt bijsparen……

 4. marrie zegt:

  woeiii mijn 3e schilderijtje van jerry en ik ben er weer super blij mee. tnx <3

 5. Eugenie zegt:

  Pas op: dit concept werkt verslavend. Ik begon met twee verrassingsschilderijtjes en nu wil ik de hele wand vol met Jerry’s hangen! Met andere woorden: ik ben heel blij met deze gave schilderijen. Keep up the good work!

Geef een reactie

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.