Wat vinden onze klanten

Blind Boxed Art vindt het belangrijk om te weten of de fans blij zijn met het ontvangen kunstwerk, daarom bieden we de mogelijkheid om dat te delen op onze website. Ook als ze minder blij zijn willen we dat graag weten, want dan kunnen we ervoor zorgen dat daar wat aan wordt gedaan.

Het is tevens inspiratie voor nieuwe klanten, want op deze pagina zie je wat voor werk er al is verkocht en krijg je een idee van de stijl. En kunnen mensen die al wat hebben gekocht de nieuwe klanten inspireren! Wij willen de wereld een stukje mooier maken, kunst is tenslotte een visueel feestje en jij bent uitgenodigd!

Hiermee kunnen wij ook laten zien wat voor werk er is gemaakt en wat voor stijl je kunt verwachten als je een Blind Boxed Art besteld. Wie kunnen jullie nog beter inspireren? Precies onze fans! Want zij kochten een Blind Boxed Art en hebbenzich laten verrassen.
Daarom vinden wij het heel tof als je jouw Blind Boxed Art direct wilt posten op onze site en verteld wat je ervan vindt.

Je kunt hier een foto van het werk mét een review posten en wordt jouw Blind Boxed Art inspiratie voor de bezoekers van onze site! Daar worden wij weer blij van!

Alvast bedankt voor je post en we hopen je nog eens te mogen verrassen!

 1. Mirjam zegt:

  Supertof! Echt leuk zo’n verrassing! Hij hangt gezellig naast al mn poppetjes. Groet Mirjam

 2. Nicole zegt:

  Wat een leuke verrassing op de deurmat! Ik ben er helemaal blij mee. Gooitske & Jerry bedankt! En heel veel succes met Blind Boxed Art. :-)

 3. marianne & Loek zegt:

  Yes, net 2 Blind Boxed Art ontvangen, helemaal blij!
  Wou er 1 weggeven, maar?????
  Weet niet, ga er een leuk plekje voor aan de muur voor zoeken, JERRY
  SUCCES!!!!!!

 4. bba zegt:

  De eerste reacties zijn fijn! Jullie weten niet hoe spannend het ook voor ons is!
  wat vinden de klanten? Zouden ze blij zijn met hun kunstwerk? Of niet?

  Veel plezier van je kunstwerk en wij gaan door met het verrassen van mensen met kunst en maken we zo de wereld een klein beetje mooier!

 5. Thomas zegt:

  Super vet! Mijn schilderij is te gek! Happy happy blij blij

Geef een reactie

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.