Wat vinden onze klanten

Blind Boxed Art vindt het belangrijk om te weten of de fans blij zijn met het ontvangen kunstwerk, daarom bieden we de mogelijkheid om dat te delen op onze website. Ook als ze minder blij zijn willen we dat graag weten, want dan kunnen we ervoor zorgen dat daar wat aan wordt gedaan.

Het is tevens inspiratie voor nieuwe klanten, want op deze pagina zie je wat voor werk er al is verkocht en krijg je een idee van de stijl. En kunnen mensen die al wat hebben gekocht de nieuwe klanten inspireren! Wij willen de wereld een stukje mooier maken, kunst is tenslotte een visueel feestje en jij bent uitgenodigd!

Hiermee kunnen wij ook laten zien wat voor werk er is gemaakt en wat voor stijl je kunt verwachten als je een Blind Boxed Art besteld. Wie kunnen jullie nog beter inspireren? Precies onze fans! Want zij kochten een Blind Boxed Art en hebbenzich laten verrassen.
Daarom vinden wij het heel tof als je jouw Blind Boxed Art direct wilt posten op onze site en verteld wat je ervan vindt.

Je kunt hier een foto van het werk mét een review posten en wordt jouw Blind Boxed Art inspiratie voor de bezoekers van onze site! Daar worden wij weer blij van!

Alvast bedankt voor je post en we hopen je nog eens te mogen verrassen!

 1. Petra Popkema zegt:

  Toff!! Ben er heel blij mee! Wel een probleempje: ik wil er nog wel een paar! :-)

 2. Schelte zegt:

  Hai buuffie en Jerry
  Kreeg ik vanavond een verrassing in de vorm van een kunstwerk voor mij georganiseerd door mijn lief en geproduceerd door Jerry. Heel creatief Ik moet er zelf nog een betekenis (wat het zou kunnen voorstellen)aan hechten.

 3. Sander Krol zegt:

  Leuke verrassing bij de post vandaag!

 4. Froukje en Karst zegt:

  Sorry de foto komt niet mee :(

 5. Froukje en Karst zegt:

  Mooie kleur leuke verrassing trotse (schoon)zus. nu nog een plekkie een plekkie een plekkie!!

Geef een reactie

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.